Zie je (groot)ouders ook stoeien met het vermaken van hun kinderen wanneer zij bij jullie zijn?

Wil je de ouders hier graag bij helpen, zodat zij ontspannen bij jullie kunnen genieten?

Ben je op zoek naar een eigenzinnige speelplek passend bij je bedrijf

Ouders met (jonge) kinderen willen graag op pad! Helaas zijn niet alle (eet)gelegenheden geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ouders kunnen hierdoor minder ontspannen genieten van de service die jij met je bedrijf biedt.
Kliederen.com helpt je dan ook graag met het inrichten van een geschikte eigenzinnige Kliederplek.

Wij hopen dat ouders hierdoor ‘iets’ meer hun handen vrij hebben en kunnen genieten van een heerlijke gerecht of goed gesprek.

Tussendoor kunnen zij aansluiten bij hun spelende kinderen, hiervoor geven wij graag tips!
Zo krijgen de kinderen toch even de aandacht die zij nodig hebben en kunnen ouders daarna weer ontspannen verder genieten.

Wat bieden wij:

Wij schrijven een plan voor het inrichten van een passende Kliederplek. Een speelplek die past bij de sfeer en visie van het bedrijf.
Wij zijn helaas geen experts op het gebied van timmeren en klussen. Dus alles wat gebouwd en getimmerd moet worden, wordt door jullie zelf gedaan of uitbesteed.
Klaar met klussen en bouwen? Dan komen wij de Kliederplek graag voor jullie inrichten. Jullie bepalen het budget en wij kopen in.

Om de ouders te helpen wanneer zij kijken bij hun spelende kinderen, geven wij speeltips. Deze speeltips zijn te vinden door een QR-code te scannen. Uiteraard houden wij de speeltips up to date voor je en zullen ouders steeds nieuwe speeltips vinden. We gaan er natuurlijk vanuit dat ouders vaker terugkomen!

Wil je brainstormen over het inrichten van een Kliederplek bij jouw bedrijf? Stuur dan even een mail naar: maaike@kliederen.com

Kliederplekken ingericht door Kliederen.com

De Heeren van Ambacht
Bij restaurant de Heeren van Ambacht hebben wij een eigenzinnige Kliederplek mogen inrichten. Een Kliederplek waar kinderen naar hartelust kunnen spelen, koken, ontdekken en natuurlijk ook kliederen.

Kliederen en spelen terwijl hun ouders genieten van een goed gesprek met vrienden en heerlijke gerechten.

Natuurlijk vinden wij het gaaf als de ouders ook af en toe even ‘meespelen’.
Daarom vinden de gasten van het restaurant op de menukaart een QR-code. Wanneer de QR-code gescand wordt, krijgen zij korte speeltips om aan te sluiten bij het spel van hun kind(eren).