Kliedercontact

Een Kliederlab op locatie? Een Kliedertafel kopen? Een gaaf Kliederidee? Of gewoon zin om tijdens een kopje koffie samen te sparren, ideeën uit te wisselen en de mogelijkheden van Kliederen.com te verkennen?

Bel of mail ons gerust!

Telefoonnummer:
06-39702295

Mail:
maaike@kliederen.com

Ben je nieuwsgierig naar ons? Neem dan alvast een kijkje op één van onze Social Media kanalen.


Wie ben ik?

Maaike Lagerwaard, 36 jaar en als je het mijn man, familie en vriendinnen vraagt zullen zij vooral zeggen: Super eigenwijs, zorgt graag voor leven in de brouwerij en doet meestal eerst dingen voordat zij er goed en wel over nadenkt.
Gelukkig ben ik hierdoor erg goed geworden in improviseren en het bedenken van oplossingen ter plekke. Ik heb mijn eigenwijze karakter heerlijk doorgegeven aan twee stoere boys van 2 en 4 jaar.

Samen met mijn twee zoons en man (waar ik al 18 jaar mee samen ben) beleven we graag avonturen en zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je vindt ons dan ook vaak op het strand, in een bos, het park of op een gave Kliederplek die we graag spontaan ontdekken.
Reizen doen we ook graag! Met het gezin, samen of alleen met vrienden. Hier gaat het ontdekken en beleven van avonturen gewoon lekker door.
Natuurlijk ploffen ook wij na al die inspanning en spelen even heerlijk op de bank met een Ipad, film of leuke serie.

Vóór mijn bedrijf Kliederen.com hield ik mij dagelijks bezig met het geven van trainingen en opleidingen aan leerkrachten in het basisonderwijs.
Ook schreef ik samen met collega’s een eigenzinnig en vernieuwend curriculum voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar.
Na de grote stap te hebben genomen om mijn baan op te zeggen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en passie ontstond na een paar maanden Kliederen.com. Een plek waar ik ouders wil laten zien en ervaren hoe gaaf het is om samen met je kind tijd door te brengen. Dit natuurlijk wel op een ontdekkende, eigenzinnige en creatieve manier.
Online geef ik ouders inspiratie door Kliederideeën, vlogs, blogs en Kliederverslagen te maken.
Offline wil ik ouders met onze Kliederlabs inspireren om hen allerlei mogelijkheden te laten zien hoe zij samen met hun kind kunnen Kliederen en ontdekken. Ook geef ik graag Kliedertrainingen en Kliederlezingen op locatie.

Reacties zijn gesloten.