Hebben jullie nieuwsgierige, ontdekkende, eigenzinnige en creatieve Kliederkids? Dan komen wij graag met onze Kliederkar naar jullie toe!

Wij hebben een Kliederkar vol eigenzinnige materialen die de kans biedt om op iedere locatie een tof Kliederlab op te bouwen!

Een Kliederlab? Wat is dat dan?

Een Kliederlab is dé plek waar kinderen van alles mogen proberen, ontdekken en spelen. Een plek waar nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en fantasie en creativiteit wordt aangewakkerd. Een plek waar stiekem ontzettend veel geleerd wordt!
Een plek waar geen kant en klaar product wordt gemaakt, maar een toffe ervaring wordt opgedaan. Ons Kliederlab wordt verlaten met een grote glimlach en een nieuwe ervaring rijker. 

Hoe ziet een Kliederlab eruit?

Bij een Kliederlab staan Kliedertafels en Kliederactiviteiten opgesteld. De tafels zijn gevuld met eigenzinnige, (alledaagse) materialen.
Bij het Kliederlab zijn minimaal twee Kliederconsulenten aanwezig die begeleiden, helpen, observeren en lekker mee ontdekken. 

Voor welke leeftijd?

Kliederen, ontdekken en spelen is voor iedere leeftijd leuk! Onze Kliederlabs kunnen al opgebouwd worden voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot ongeveer 8 jaar. We bespreken graag alle mogelijkheden en invullingen met je. 

Wat kost het?

Een Kliederlab opbouwen kan al vanaf 250 euro (inclusief materialen en Kliederkleding, maar exclusief BTW en reiskosten).We bouwen een Kliederlab op (1,5 uur). We kliederen, ontdekken en spelen (tijdsduur in overleg) en ruimen de boel weer netjes op (1,5 uur). Dit alles doen we gezellig met minimaal twee enthousiaste Kliederconsulenten.

Wat hebben wij nodig?

  • Nieuwsgierige Kliederkids en enthousiaste medewerkers
  • Een goed bereikbare “Kliederproof” ruimte (Natuurlijk ruimen wij zelf alles weer netjes op)
  • Stromend water om te Kliederen en schoon te maken
  • kopje thee of koffie zou lekker zijn!

Dus wil je eens iets anders voor jullie Kinderen? Vind je het ook tof als kinderen daar stiekem een beetje vies bij worden. Geniet je ook als kinderen de ruimte krijgen voor hun eigen ontdekkingen en creativiteit? Vind je het leuk om jullie kinderen eens van een hele andere kant te zien?

Mail of bel ons gerust! We gaan graag met je in gesprek over een Kliederlab bij jullie op locatie.

Een goede impressie van een Kliederlab? Kijk dan even bij onze Kliederverslagen.