Kliederlab woensdag 31 juli Summerschool

Vandaag hadden we de aftrap van het eerste Kliederlab bij de Summerschool Kleuter reizen.

We trapten af in de bibliotheek van Middelharnis, waar we een klein deel van de bibliotheek omtoverde tot een Klieder-en ontdeklab. Tussen de boekenkasten stonden dan ook al snel Kliedertafels met scheerschuim, zand, aarde, schelpen, potten, pannen, keukengerei, dakgoten, Orbeez balletjes en water waar allerlei ontdekkingen mee konden worden gedaan.

Om 09:00 uur druppelden de eerste Kliederaars binnen en kon het Kliederen gaan beginnen. De Kliederaars gingen gelijk aan de slag en al snel werd er van alles ontdekt en werden de mooiste moddertaarten, met en zonder slagroom, ijsjes en ijsjes met aardbeiensmaak gemaakt. De Orbeez balletjes stuiterde het water door en gleden door de goten. Flessen en kannen werden gevuld en samen bekeken en voelden we de balletjes en bespraken onze lievelingskleuren.

De Kliederaars gingen helemaal op in het Kliederen en ontdekken van de materialen. Dit Kliederen en ontdekken hoefden zij niet helemaal alleen te doen, want hun ouders hielpen hier ook bij!

Wij vonden het weer geweldig om al het kliederen en ontdekken te zien bij alle Kliederaars.

Op 14 augustus is het volgende Kliederlab tijdens de Summerschool in Brielle en 21 augustus zijn we met het Kliederlab bij de Summerschool in Hellevoetsluis te vinden.

Vind je het leuk om hierbij te zijn? Geef je dan op via deze link

Hopelijk zien we jullie een volgende keer!

Reacties zijn gesloten.