Kliederlab voor Peuters

Heb jij thuis ook een nieuwsgierige, ontdekkende peuter die continu de wereld om hem heen aan het verkennen is en hierbij heeeeeeel veel vragen stelt?

Zijn kliederen, ontdekken, spelen, eigenzinnig, creatief en ervaren woorden die jou en je peuter wel aanspreken?

Wil je inspiratie op doen om samen met je kind thuis verder te Kliederen en spelen?

Dan is het een goed idee om mee te doen met ons Kliederlab voor peuters!

Een Kliederlab voor peuters staat garant voor eigenzinnige materialen waar zij veilig en verantwoord mee kunnen Kliederen, ontdekken en plezier maken. 
Kom dus vooral lekker met je peuter meedoen met een Kliederlab! 

Een Kliederlab hoezo dan?

Allereerst omdat het gewoon heel erg gaaf is om samen je peuter iets leuks te gaan doen. Iets wat je samen kunt doen en wat ook nog goed is voor de ontwikkeling van je kind. Maar ook omdat in deze fase van de ontwikkeling het brein zulke belangrijke verbindingen aanlegt en wij hier graag een steentje aan willen bijdragen. 

Tijdens het Kliederlab staan er Kliedertafels vol met met materialen waar je kind allerlei ontdekkingen mee kan doen. Jij als ouder doet lekker mee. Samen met je kind verken en ontdek je de materialen. Sta versteld van de creatieve ideeën en vele fantasieën van je kind. Bij een Kliederlab is altijd een Kliederconsulent aanwezig die ouders wijst op eventuele gave Kliederkansen.

Ook zijn de Kliedertafels voorzien van Kliederkansen om jullie als ouders nog meer handreikingen te geven tijdens het spel. Denk aan vragen die je kunt stellen aan je peuter of leerelementen die je kunt toevoegen aan het spel.

Het Kliederlab is lekker ongedwongen en er is ruimte voor allerlei ontdekkingen! Je zult een peuter zien die vol enthousiasme en verwondering samen met jou en vele andere peuters allerlei toffe ontdekkingen opdoet.

Let op: aanmelden is zeer wenselijk, in verband met beperkt aantal plekken. Vol = Vol.

Bekijk het volledige aanbod van onze Kliederlabs bij de Kliederkalender.

Reacties zijn gesloten.