Kliederlab woensdag 18 december voor baby en dreumes

Woensdag 18 december was alweer de laatste editie van ons Kliederlab voor baby en dreumes. Na een succesvolle pilot gaan we in 2020 lekker door! Verdere informatie hierover volgt nog!

Deze keer stond het Kliederlab voor baby en dreumes in het teken van Kerst, winter en lichtjes. We hadden weer flink uitgepakt, dus dinsdag bouwden wij in alle rust het Kliederlab vast op.

Met ruim 20 Kliederaars was het weer een volle editie! Heel veel kleine, nieuwsgierige ontdekkers en hun enthousiaste ouders verkenden de materialen in de Kliedertafels en gingen samen op onderzoek uit.
De kinderen hadden het grootste plezier en probeerden van alles. Zij waren heerlijk aan het Kliederen. Schoon en droog zijn ze niet gebleven, maar dat is juist de bedoeling.


Er werden grote bellen geblazen, sneeuwballen gemaakt en vooral heerlijk in het water geroerd.

Verderop in de ruimte werd door heel veel fanatieke Kliederaars gevist in de ‘vijver’ er is heel veel gevangen!

De Kliedertunnel met lichtjes en versieringen was weer erg geliefd! Met grote ogen kropen de Kliederaars door de tunnel om onderweg allerlei verrassingen tegen te komen. Zelfs als zij naar het plafond keken schitterde overal de lichtjes.

Een schuine Kliedertafel zorgde voor ballenpret. De ballen rolde weer naar beneden of konden in de emmers worden gegooid. Raak gooien was nog een beetje lastig, maar het proberen des te leuker!

Bij de Kliedertafel vol met Winterwonderland werd vooral heerlijk aan de sneeuw gevoeld, sneeuwballen gemaakt en zelfs geëxperimenteerd met het maken van ‘bruissneeuw’.

Tussendoor was er natuurlijk ook ruimte om even lekker wat te drinken en snoepen.

Wij kijken weer terug op een geslaagde editie van ons derde Kliederlab.

Verdere informatie over data, tijden, prijzen en opzet volgt snel. Dank dat jullie er waren en mede door jullie en jullie kleine ontdekkers is het een succesvolle pilot geworden.

Wij wensen jullie heerlijke feestdagen en een geweldig, mooi en gezond 2020 vol met Klieder- en speelplezier!

Reacties zijn gesloten.