Kliederlab woensdag 28 augustus


Woensdag was alweer de achtste editie van ons Kliederlab. We hadden een aantal zonnige edities achter de rug tijdens de Summerschool en wilde de zomervakantie nog even afsluiten met een echt zomers Kliederlab.
Het Kliederlab was erg zomers, helaas het weer niet!

Maar dat mocht de pret niet drukken, sterker nog de Kliederaars hebben hier totaal geen last van gehad. Er werd in de regen gewoon lekker doorgekliederd in de Kliedertafels die klaar stonden. Misschien was het zelfs nog wel leuker, want het slijm wat gemaakt was van scheerschuim, kleurstof en maizena werd een nu nog grotere Kliederboel.

De Orbeez balletjes werden weer lekker heen en weer gerold en opgevangen tussen de Kliedertafels.

De wind werkte goed mee want in de Kliedertafel met zeepsop werden de grootste bellen gemaakt met zelf gemaakte mega bellenblazen.

Dat het regende maakte het spelen in de fontein met waterpistolen nog leuker! Er stond ook een Kliedertafel waarop je je eigen schietschijven kon plakken en eraf schieten. Dus plakken, richten, water!!!

De laatste Kliedertafel lag vol met ijsblokken met hierin verschillende verrassingen. Met allerlei gereedschappen, pipetten en zout konden de voorwerpen uit het ijs worden gehaald.

Het was weer een gave editie van alweer ons achtste Kliederlab. Hopelijk ben je er volgende keer weer bij! Dank voor jullie komst en jullie enthousiaste geklieder!

Zondag 29 september is het volgende Kliederlab. Wil je erbij zijn? Stuur ons dan even een mail.

Reacties zijn gesloten.