Kliederlab zondag 15 december

Voor het eerst met onze volgeladen Kliederkar reden we richting alweer de elfde editie van ons Kliederlab.

Na het uitladen van de Kliederkar bouwden we met elkaar een Kliederlab op.
Kliederconsulent Ellen is bevallen van een gezonde dochter Rikkie en kon er dus niet bij zijn. Gelukkig hadden wij hulp van Kliederconsulenten Cisca en Brenda en niet te vergeten Izzy!

Om half 11 kwamen alle Kliederaars binnen, we zaten lekker vol met ongeveer 20 Kliederaars. Na een korte introductie stond iedereen te popelen om te beginnen. Het versieren van de Kliederkar was al snel in trek. Want die saaie, witte Kliederkar moest natuurlijk wel een beetje eigenzinniger worden…. en daarbij riepen we graag de hulp in van onze Kliederaars. Het was een groot succes en na het Kliederlab reden wij rond op Voorne Putten met een prachtige, kleurrijke Kliederkar! Wie weet heb je ons wel zien rijden. Inmiddels is de Kliederkar weer saai wit, maar dat betekent wel dat de Kliederkar nog een keer versierd kan worden.

Binnen hadden wij een Winters Kliederlab uitgestald met Kliedertafels vol ijs, sneeuw en lichtjes. Er kon een Winterwonderland gemaakt worden en sneeuwballen gemaakt. De meeste Kliederaars vonden het toch wel het gaafst om gewoon heerlijke ‘papjes’ te maken met het sneeuw en het ijs.

Met kartonnen platen konden er naar eigen ontwerp huizen, forten, torens, kastelen of wat dan ook gemaakt worden.

Na het Kliederlab mocht er nog een heerlijke duik worden genomen in het zwembad en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

Het was weer een heerlijk, kliederend Kliederlab waarbij van alles ontdekt en geprobeerd kon worden.

Gaaf dat jullie er waren en hopelijk tot de volgende keer!

Reacties zijn gesloten.