Kliedertafels

HELAAS ZIJN ALLE KLIEDERTAFELS EN KLIEDERBAKKEN UITVERKOCHT!
Zodra ze er weer zijn vind je dat direct op deze website. Hou ‘m dus goed in de gaten of stuur me een mailtje (maaike@kliederen.com). Ik zal je dan een mail sturen zodra ze weer op voorraad zijn.

De Kliedertafel is echt een geweldige tafel met heel veel mogelijkheden. Je kunt er vooral heerlijk op Kliederen maar natuurlijk ook allerlei andere materialen in verkennen. Bij Kliederideeën geven we je een tal van mogelijkheden om met de Kliedertafel te doen. Als je deze Kliederideeën hebt gezien, kun je vast niet meer wachten om deze geweldige Kliedertafel te bestellen.

De Kliedertafel is een stevige plastic tafel in de vorm van een achthoek. Het plastic blad kan geplaatst worden op een ijzeren frame, die in vier hoogtes verstelbaar is. Dit maakt de Kliedertafel geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Zelfs de allerkleinste kunnen aan de Kliedertafel staand spelen en ontdekken met de verschillende materialen.

De Kliedertafel heeft een opstaande rand van 5 centimeter, waardoor alles goed in de tafel blijft liggen.
Opbergen is ook geen probleem, de tafel is snel van het frame te verwijderen en het frame is gemakkelijk uit elkaar te halen. Hierdoor is de Kliedertafel makkelijk op te bergen is. Het is ook geen probleem om de Kliedertafel buiten te laten staan. Koop de complete kliedertafel hier.

Je kunt ook alleen de Kliederbak kopen. Dan plaats je de bak op een zelfgemaakt onderstel, de grond of op een tafel.

Reacties zijn gesloten.